Eurovision 2019 | Cum au reacţionat românii după ce ţara noastră a ratat calificarea în marea finală VIDEO

Reacţii mixte pe pagina de Facebook a Eurovision România, după ce ţara noastră a fost eliminată din concursul muzical în cea de-a doua semifinală. În timp ce unii internauţi susţin că România ar fi avut şanse mai multe să ajungă în finală dacă era reprezentată de Laura Bretan, alţii o felicită pe Ester Peony pentru spectacolul oferit.

4440 afișări
Imaginea articolului Eurovision 2019 | Cum au reacţionat românii după ce ţara noastră a ratat calificarea în marea finală VIDEO

Eurovision 2019 | Cum au reacţionat românii după ce ţara noastră a ratat calificarea în marea finală. VIDEO

Mulţi oameni se arată nemulţumiţi că România nu a trimis-o pe scena de la Tel Aviv, în Israel, pe Laura Bretan, în locul lui Ester Peony.

”TVR s-a sabotat singură (...). Aţi primit voturi din patritism. Aţi greşit oala cu melodia, cu (Laura) Bretan aveam Eurovisionul la Bucureşti în 2020, aşa vedem ”meciul” la TV. În afară de români, nimeni nu prea votează România. Melodia este o glumă proastă (...) Nici nu a trecut de semifinale”, a scris utilizatorul Daniel Popa.

”Atât românii, cât şi străinii au dorit-o pe Laura Bretan la Eurovision. Cum ne aşternem patul, aşa dormim!”, a notat Miticuş Denis Anghel în secţiunea de comentarii a unei postări pe pagina Eurovision România.

Totodată, un alţi internauţi afirmă că Televiziunea Română nu trebuia să aducă la selecţia naţională un juraţi străini.

”TVR, sper că v-aţi lecuit cu juriul internaţional. Aţi ignorat votul românilor”, a scris Doghy Florin. ”Acum v-aţi dat seama ce au făcut juraţii străini? Poporul a ales-o pe Laura”, a ţinut să scrie şi Ivan Şevera.

Utilizatorul Dan Rezmuves este totuşi de altă părere: ”Sincer, Bretan avea aceeaşi soartă. Melodia ei este mai slabă decât a lui Ester. Măcar Moldova dacă trecea...”.

Alţi români aflaţi în străinătate au ţinut să arate că susţin ţara noastră, postând capturi de ecran cu voturile multiple pentru Ester Peony: ”Am votat de 5 ori din Italia, chiar dacă preferata mea, Laura, nu a mers (la Tel Aviv)”, a comentat Estera Cernat.

În urma votului din cea de-a doua semifinală a Eurovision 2019, reprezentanta României, Ester Peony, a ratat calificarea în marea finală, care va avea loc sâmbătă.

Imediat după deznodământul competiţiei de joi, cântăreaţa româncă a postat pe Instagram un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care au susţinut-o.

”Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni. M-am distrat foarte mult la Tel Aviv! Vă iubesc şi le doresc mult succes tuturor în marea finală!”, a scris Ester Peony pe reţeaua socială, în descrierea unor fotografii făcute în timpul spectacolului. Ester a cântat piesa ”On A Sunday”, spectacolul său incluzând elemente pirotehnice şi efecte grafice.

Aceasta este pentru a doua oară consecutiv când România nu se califică în finala Eurovision. Reprezentanţii României la Eurovision 2018, membrii trupei The Humans, au ratat şi ei calificarea în finală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici