Evaluări naţionale pentru clasa a II-a, a IV-a, a VI-a. Calendarul a fost publicat în Monitorul Oficial

Calendarul evaluărilor naţionale pentru clasele a 2-a, a 4-a şi a VI-a a fost publicat în Monitorul Oficial. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a vorbit în direct la Aleph News despre acestea.

1306 afișări
Imaginea articolului Evaluări naţionale pentru clasa a II-a, a IV-a, a VI-a. Calendarul a fost publicat în Monitorul Oficial

Evaluări naţionale pentru clasa a II-a, a IV-a, a VI-a

„Se vor derula evaluările la clasa a IIa, a IVa şi a VI-a începând cu clasa a II-a pe 20 aprilie, clasa a IV-18 mai, a VI-a -12 mai. Toate aceste simulări şi evaluări ne vor arăta unde suntem de la un an de la începerea pandemiei”, a declarat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei.

Aceste evaluări au fost anulate anul trecut. Ministrul Monica Anisie de atunci anunţa că nu exista o posiblitate ca acestea să fie data, lucru care a strânit nemulţumiri printre elevi.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici