Video Evidenţa Populaţiei de la Sectorul 2, sediu nou într-un mall din Capitală

Direcţia Publică de Evidenţă Persoane şi Stare Civilă (DPEPSC) Sector 2, care funcţiona în incinta Secţiei 7 de Poliţie, este deschisă, începând de luni, într-un sediu nou, amplasat în incinta Mall Veranda, din imediata apropiere a Pieţei Obor.

11556 afișări

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Mihai Mugur Toader, a inaugurat, luni, un nou sediu al DPEPSC Sector 2, care va funcţiona la subsolul Mall Veranda şi care a fost mutat din Secţia 7 de Poliţie din Bucureşti.

„Locuitorii sectorului îşi pot rezolva acum poblemele, precum actele pentru cărţi de identitate, într-un spaţiu foarte civilizat şi plăcut”, a declarat primarul Mihai Mugur Toader.

Potrivit viceprimaruui Sector 2, Dan Cristian Popescu, spaţiul din centrul comercial Veranda, în care funcţionează acum Evidenţa Populaţiei, este de 100 de metri pătraţi, iar contractual a fost semnat pe 10 ani.

„Primăria nu va plăti timp de zece ani nimic pentru acest spaţiu. Am reuşit să-i conving pe cei de la Veranda că este şi în beneficiul lor un astfel de centru aici, pentru că va mări traficul comercial, iar economia pe care noi o facem este de 600.000 de euro. De asemenea, cetăţenii pot combina de acum utilul cu plăcutul atunci când vor să rezolve o problemă la Evidenţa Populaţiei”, a declarat Dan Cristian Popescu, pentru Mediafax.

Potrivit sursei citate, şi Direcţia de Evidenţă a Populaţiei din incinta Secţiei 8 de Poliţie va fi mutată de anul viitor într-un mall din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici