EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat gen. lt. (r) Dumitru Prunariu, de la ora 19.00, pe SMART TV, şi de la ora 22.55, pe Aleph News

162 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat gen. lt. (r) Dumitru Prunariu, de la ora 19.00, pe SMART TV, şi de la ora 22.55, pe Aleph News
Bogdan Nicolae şi invitatul său, gen. lt (r) Dumitru Prunariu, cosmonaut, ambasador, membru titular al Academiei Internaţionale de Astronautică, discută despre dominaţia pământeană în spaţiu, colonizarea altor planete, războiul stelelor şi al sateliţilor, dar şi despre colaborare şi pace în cosmos.
 
Cum se vede Pământul din spaţiu? Dar conflictele? Care sunt cele mai avansate naţiuni şi care este contribuţia lor la cucerirea spaţiului cosmic? Care este locul României şi cum se implică? Se aglomerează spaţiul cosmic? Cum se netezesc în cosmos animozităţile de pe Pământ? Vom coloniza altă planetă?
 
Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar şi alte informaţii interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 19.00, la SMART TV şi de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici