EXCLUSIV: Guvernul taie transportul gratuit pentru revoluţionarii din decembrie 1989 şi urmaşii eroilor martir

Revoluţionarii din decembrie 1989 şi urmaşii de erou-martir nu vor mai beneficia de transport gratuit cu mijloacele de transport în comun şi pe cale ferată, sprijinul acordat de stat sub forma trusoului pentru nou-născuţi va fi eliminat, iar persoanele concediate nu mai primesc plăţi compensatorii.

63 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Guvernul taie transportul gratuit pentru revoluţionarii din decembrie 1989 şi urmaşii eroilor martir

EXCLUSIV: Guvernul taie transportul gratuit pentru revoluţionarii din decembrie 1989 şi urmaşii eroilor martir (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Sistarea facilităţilor este prevăzută în proiectul de reducere a cheltuielor bugetare, obţinut de MEDIAFAX, pentru care Guvernul îşi va angaja răspunderea.

Documentele pentru transport acordate până în prezent revoluţionarilor şi urmaşilor de erou-martir nu vor mai putea fi utilizate.

Plăţile compensatorii vor fi eliminate inclusiv pentru angajaţii disponibilizaţi din industria militară şi sectorul feroviar.

Va fi eliminată şi prevederea care permite ca din bugetul asigurărilor pentru şomaj să fie subvenţionate cheltuielile cu angajarea temporară a şomerilor pentru executarea de lucrări şi activităţi de interes pentru comunităţile locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici