EXCLUSIV la Marius Tucă Show. Ion Cristoiu: "Lui Cristi Puiu i se face de mult dosarul! El nici nu ştie"

  • Ion Cristoiu: "Ce s-a întâmplat cu Cristi Puiu nu e revărsare de ură, e comandă de revărsare de ură"
  • Ion Cristoiu: "Lui Cristi i se face dosar de mult, el nici nu ştie, fiind de-al lor"
  • Ion Cristoiu: "Maşinăria care acum vorbeşte de Cristi Puiu l-a făcut pe Alexandr Soljeniţîn simbolul luptei anticomuniste, iar când acesta a plâns după Măreaţa Rusie, a dispărut."
3162 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV la Marius Tucă Show. Ion Cristoiu: "Lui Cristi Puiu i se face de mult dosarul! El nici nu ştie"

EXCLUSIV la Marius Tucă Show. Ion Cristoiu: "Lui Cristi Puiu i se face de mult dosarul! El nici nu ştie"

Ion Cristoiu şi Marius Tucă au discutat despre discursul lui Cristi Puiu de la TIFF şi despre reacţia României care n-a încetat încă, de duminică. În opinia lui Cristoiu, lui Cristi Puiu, Securitatea îi face de mult dosar, iar el nici nu ştie.


”I. Cristoiu: Ce s-a întâmplat cu Cristi Puiu nu e revărsare de ură, e comandă de revărsare de ură. Cristi Puiu fiind multi premiat internaţional, fiind de-al lor, noul val, a fost o lovitură, n-a fost chiar aşa de nevinovată declaraţia faţă de putere. (…)

Pe ei nu i-a interesat masca, i-a interesat atacul. (…) I se face de mult dosar lui Cristi Puiu, el nu ştie. Eu am urmărit ce a făcut până acum Cristi Puiu, el nu vrea să fie înregimentat. (…) Maşinăria care acum vorbeşte despre Cristi Puiu l-a făcut pe Alexandru Soljeniţîn (n.r. romancier rus, activist şi dizident anticomunist) simbolul luptei împotriva comunismului. După ce a căzut Uniunea Sovietică, Soljeniţ în a început să bocească Măreaţa Rusie. A dispărut”, a spus Ion Cristoi.

M. Tucă: Sau Petru Dumitriu, marele prozator, care a fost de partea lui Iliescu, dar n-a facut nimic. Şi din momentul ăla n-a mai, Petru Dumitriu n-a mai existat în literature română.
I. Cristoiu: Sper să nu fie aşa cu Puiu”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici