Expert chinez: "Coronavirusul ar putea bântui Europa pentru următorii doi ani"

  • Zhang Wenhong este şeful echipei de specialişti epidemiologi din Shanghai
  • "Ar fi perfect normal dacă virusul ar face pauză şi s-ar întoarce în funcţie de anotimp", spune el
  • "Dacă întreaga lume s-ar putea opri timp de o lună, pandemia ar fi oprită", mai afirmă el
8147 afișări
Imaginea articolului Expert chinez: "Coronavirusul ar putea bântui Europa pentru următorii doi ani"

Expert chinez: "Coronavirusul ar putea bântui Europa pentru următorii doi ani"

Expertul chinez Zhang Wenhong, şeful echipei de epidemiologi din Shanghai, a devenit o adevărată celebritate pe reţelele de socializare din China după apariţia epidemiei de coronavirus. Doctorul a susţinut o videoconferinţă cu expaţii chinezi aflaţi în Germania, notează South China Morning Post.
 
"Ar fi perfect normal dacă virusul ar face pauză şi s-ar întoarce în funcţie de anotimp", a spus el în cadrul videoconferinţei organizate de Consulatul Chinez din Dusselford.
 
"Va spune de acum: uitaţi ideea că pandemia se va opri foarte curând", a mai spus el.
 
Zhang este si director al departamentului de boli infecţioase la Spitalul Universitar Huashan din Shanghai şi a preconizat că epidemia ar putea atinge un maxim în China între Aprilie şi Iunie. Se întâmpla la începutul acesteia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici