Explicaţii după demiterea şefei DSP Bucureşti. Tătaru: „Avem şi am avut rămâneri în urmă”

  • Laura Acatrinei, medic epidemiolog, a fost schimbată de la conducerea DSP Bucureşti
  • În locul ei a venit Oana Nicolescu, medic de familie şi şefa Organizaţiei Liberale Sector 2
  • Ministrul Sănătăţii spune că schimbarea a venit din cauza rămânerii în urmă a departamentului
9277 afișări
Imaginea articolului Explicaţii după demiterea şefei DSP Bucureşti. Tătaru: „Avem şi am avut rămâneri în urmă”

Explicaţii după demiterea şefei DSP Bucureşti. Tătaru: Avem şi am avut rămâneri în urmă

Ministrul Sănătăţii a venit cu explicaţii după demiterea Laurei Acatrinei, medic epidemiolog, de la conducerea DSP Bucureşti. Nelu Tătaru susţine că departamentul a rămas în urmă cu rezolvarea problemelor apărute şi de aceea a fost nevoie de această schimbare.

„În Bucureşti avem o aglomerare urbană, în care căutăm impunerea unor anumite reguli, atât în unităţile sanitare, cât şi în spaţiile comerciale. Avem şi am avut rămâneri în urmă. Pentru acest motiv am schimbat această conducere, urmând ca doamna să rămână în aceeaşi echipă.”

În locul medicului epidemiolog, la conducerea DSP Bucureşti a venit Oana Nicolescu, şefa organizaţiei PNL Sector 2, care este, de altfel, şi medic de familie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici