Explozia clădirilor de birouri din Nordul Capitalei: cele mai aglomerate staţii de metrou în 2017

Creşterea numărului de corpo­ratişti din noile clădiri de bi­rouri a supraaglomerat staţiile de metrou din nordul Bucu­reştiului, cele mai mari creşteri ale traficului de călători fiind înregistrate anul trecut în staţiile Aurel Vlaicu şi Pipera, din apropierea hubului de birouri al Capi­talei, potrivit datelor furnizate de Metrorex la solicitarea ZF.

2480 afișări
Imaginea articolului Explozia clădirilor de birouri din Nordul Capitalei: cele mai aglomerate staţii de metrou în 2017

Explozia clădirilor de birouri din Nordul Capitalei. Cele mai aglomerate staţii de metrou în 2017

Ionuţ Anton, un angajat care lucrează în zona de nord a Capitalei: „Este mereu înghesuială când plec de la serviciu de la Pipera“.

În total, anul trecut, aproape şapte milioane de oameni au trecut prin staţia Aurel Vlaicu, o creş­tere de circa 7% faţă de 2016, şi circa şase milioane prin staţia Pipera – după un avans similar.

În medie, 33.360 de oameni au tranzitat într-o singură zi aceste staţii de metrou, folo­site îndeosebi de corpo­ratiştii ale căror birouri sunt situate în apropiere. De altfel, intervalul orar în care se înregistrează cea mai mare aglomeraţie în staţiile Aurel Vlaicu şi Pipera este cuprins între 18 şi 19.

Găsiţi continuarea articolului pe zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici