Explozia de la blocul din Piatra Neamţ: Locatarii şi-au petrecut noaptea la rude prieteni

Locatarii blocului în care a avut loc o explozie urmată de incendiu, în Piatra Neamţ, nu s-au putut întoarce în apartamente şi nici nu au folosit locurile de cazare puse la dispoziţie de Primărie, oamenii preferând să-şi petreacă noaptea la rude şi prieteni.

2542 afișări
Imaginea articolului Explozia de la blocul din Piatra Neamţ: Locatarii şi-au petrecut noaptea la rude  prieteni

Explozia de la blocul din Piatra Neamţ: Locatarii şi-au petrecut noaptea la rude prieteni

Potrivit ISU Neamţ, în urma exploziei, patru apartamente din blocul D1 au geamuri sparte, iar de la blocul D5, scara B, 13 apartamente au fost afectate ca urmare a exploziei şi a incendiului. Aici 10 apartamente au uşile de la intrare distruse sau avariate de deflagraţie.

„Din cauza incendiului care a precedat explozia a fost distrus acoperişul blocului pe o suprafaţă de cca 300 de metri pătraţi”, au afirmatm joi dimineaţa, reprezentanţii ISU Neamţ.

Niciunul dintre locatari nu s-a cazat în cele 20 de locuri puse la dispoziţie de Primăria Piatra Neamţ, ci au mers la rude sau prieteni, potrivit sursei citate.

Conform informaţiilor de la Poliţia Locală, nu a rămas nimeni în scara B, cea mai afectată de explozia de miercuri.

O explozie urmată de incendiu s-a produs miercuri, într-un bloc din Piatra Neamţ, trei persoane fiind transportate la spital. Bărbatul din apartamentul în care s-a produs explozia urmată de incendiu, miercuri, a fost transferat, în stare gravă, intubat şi ventilat mecanic, la secţia de Arşi a Spitalului din Iaşi. Acesta a reuşit să iasă singur din bloc, iar apoi a leşinat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici