Video Explozie de lumini şi culori care au animat Bucureştiul cenuşiu. Mii de persoane au fost în stradă, în a DOUA zi de SPOTLIGHT

Mii de persoane au participat, vineri seara, pe Calea Victoriei precum şi în alte obiective la festivalul de lumini Spotlight. Au fost proiectate instalaţii de lumină şi pe Muzeul Antipa, Palatul Ştirbei, Arcul de Triumf, Teatrul Odeon, clădirea Ministerului Afacerilor Interne şi Ateneul Român.

609 afișări

Clădiri emblematice din Bucureşti au fost incluse în premieră pe harta Spotlight, harta instalaţiilor de lumină incluzand, pe lângă traseul deja consacrat - Calea Victoriei între Biblioteca Centrală Universitară şi Splaiul Independenţei, şi Arculde Triumf, Ateneul Român sau Palatul Ştirbei.

Un alt element de noutate a fost concursul internaţional de video mapping pe faţada Palatului CEC.

Ediţia Spotlight din acest an este intitulată 'United We Shine' şi a adus la Bucureşti 27 de instalaţii, proiecţii şi sesiuni de video mapping din Franţa, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania şi România, potrivit Primăriei Capitalei.

Locaţia centrală a festivalului Spotlight este, ca şi în anii trecuţi, Calea Victoriei, care găzduieşte cele mai multe evenimente ale ediţiei, respectiv instalaţiile interactive la Muzeul Naţional de Istorie, sesiunile de video mapping pe faţada Hotelului Novotel, a Palatului Loteriei sau pe faţada Clădirii Rosenthal.

În toate zilele de festival, Calea Victoriei devine pietonală între Biblioteca Centrală Universitară şi Splaiul Independenţei, între orele 20:30 şi 23:00.

Ultima seară a festivalului este pe 15 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici