Explozie într-un apartament din Capitală. Un bărbat a fost prins sub o placă de beton

Un bărbat de 50 de ani a fost prins sub o placă de beton, în urma unei explozii care a avut loc, luni, în apartamentul său situat pe strada Răcari, din Capitală.

2181 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un apartament din Capitală. Un bărbat a fost prins sub o placă de beton

Încă o victimă a fost extrasă din apartament. Este vorba de un bărbat în vârstă de 84 de ani, care prezintă arsuri. Acesta a fost intubat şi transportat la spital.

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, a avut loc e explozie neurmată de incendiu, într-un apartament situat la etajul 2 pe strada Răcari, din Captială.

Din interior a fost scoasă o victima prinsă sub o placă de beton. Este vorba de un bărbat de 50 ani, preluat conştient de echipajul SMURD şi alta de 84 de ani, cu arsuri.

Salvatorii fac verificări pentru căutarea altor posibile victime.

Până în acest moment echipele de salvatori au evacuat 6 locatari. Sunt înregistrate pagube şi la etajul 3.

În urma exploziei, numeroase elemente de construcţie au fost dislocate: uşi, ferestre, zidărie.

Intervin cinci autospeciale de stingere, SMURD, Descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici