Explozie într-un apartament din Sânandrei: O femeie a fost rănită, dar a refuzat să fie transportată la spital

O explozie s-a produs, sâmbătă, într-o locuinţă din localitatea timişeană Sânandrei, din cauza acumulării de gaz provenite de la o butelie defectă, o femeie fiind rănită de cioburile geamului spart în urma deflagraţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

303 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un apartament din Sânandrei: O femeie a fost rănită, dar a refuzat să fie transportată la spital

Explozie într-un apartament din Sânandrei: O femeie a fost rănită (Imagine: Cristi Cimpoes/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit ISU Banat, pompierii au intervenit, sâmbătă după-amiaza, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD la Sânandrei, unde au fost anunţaţi de producerea unei explozii în bucătăria unei locuinţe.

Pompierii au constatat că explozia s-a produs de la o acumulare de gaze provenite de la o butelie defectă, care a şi luat foc ulterior.

În urma exploziei, un geam al bucătăriei s-a spart, iar cioburile au rănit o femeie care se afla în zonă.

Aceasta a primit îngrijiri la faţa locului şi a refuzat să fie transportată la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici