EXPLOZIE la CET Sud din Capitală. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc luni dimineaţă, la CET Sud, acestea urmând să fie duse la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, a declarat pentru MEDIAFAX Cristian Pandrea, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca.

2341 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la CET Sud din Capitală. Patru persoane au fost rănite

EXPLOZIE la CET Sud din Capitală. Patru persoane au fost rănite (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Cristian Pandrea a precizat că trei dintre victime au arsuri la membre, iar a patra este rănită mai grav, având şi arsuri la faţă.

La faţa locului au fost trimise patru echipaje cu medic, care vor acorda primul ajutor, răniţii urmând să fie duşi la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, a precizat medicul Cristian Pandrea.

Cele patru persoane rănite în explozia de la CET Sud au arsuri produse de abur fierbinte pe cel mult 30 la sută din suprafaţa corpului, a declarat, luni, coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti face cercetări în cazul exploziei la CET Sud, din informaţiile primite de la faţa locului fiind vorba de o explozie la unul dintre cazane, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX directorul ITM, Constantin Bujor.

Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti a spus că, din informaţiile primite până acum, ar fi fost vorba de o explozie la cazanul 5 de la CET Sud.

Constantin Bujor a precizat că o echipă de inspectori de la ITM Bucureşti a fost trimisă la faţa locului pentru a începe cercetările în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că la CET Sud a avut loc o explozie urmată de un incendiu, acesta fiind stins de echipajele de intervenţie de la CET Sud până la sosirea pompierilor.

Daniel Vasile a precizat că zona a fost delimitată şi, din informaţiile primite, nu există riscul să se producă o altă explozie.

El a precizat că la faţa locului au fost trimise patru echipaje de prim ajutor şi un echipaj pentru stingerea incendiului, nefiind însă necesară intervenţia acestuia din urmă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici