EXPLOZIE la Galaţi: Două persoane au fost rănite şi circa 25 de garsoniere avariate

Două persoane au fost rănite, iar aproximativ 25 de garsoniere au fost avariate, în urma une explozii care a avut loc, vineri dimineaţă într-un bloc de locuinţe din cartierul gălăţean Micro 19, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze.

702 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la Galaţi: Două persoane au fost rănite şi circa 25 de garsoniere avariate

EXPLOZIE la Galaţi: Două persoane au fost rănite şi circa 25 de garsoniere avariate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, explozia s-a produs vineri dimineaţă, iar primele informaţii arată că motivul este o acumulare de gaze provenite de la o butelie de aragaz.

"Două persoane au fost rănite. Una dintre ele are arsuri la membrele superioare şi faţă, iar în al doilea caz victima are mai multe lovituri şi a făcut un atac de panică. În ambele cazuri victimele sunt în afara pericolului şi au fost transportate la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Potrivit sursei citate, în urma exploziei aproximativ 25 de gasoniere au fost afectate, pagubele fiind diferite de la o locuinţă la alta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici