FOTO Explozie la mănăstire. Un preot şi un călugăr au fost răniţi: arsuri pe aproximativ 40% din corp

  • Joi, o butelie a explodat în interiorul lăcaşului de cult Sf. Gheorghe, de lângă localitatea Tichileşti, judeţul Constanţa.
  • Un preot şi un călugăr au fost răniţi. Din primele informaţii, este vorba despre arsuri pe aproximativ 40% din corp.
  • Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu.
5245 afișări
Imaginea articolului FOTO Explozie la mănăstire. Un preot şi un călugăr au fost răniţi: arsuri pe aproximativ 40% din corp

Explozie la mănăstire

Reprezentanţii ISU Constanţa spun că doi bărbaţi de 45, respectiv 50 de ani, au fost răniţi după explozia unei butelii la mănăstirea de lângă Tichileşti. Este vorba de un preot şi un călugăr.

Aceştia au suferit arsuri la nivelul feţei, mâinilor şi toracelui.

Din primele informaţii, explozia s-ar fi produs din cauza unor acumulări de gaze, deoarece butelia nu este afectată. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici