Explozie la un apartament din Drobeta Turnu Severin din cauza unei acumulări de gaze

Două persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, după o explozie la un apartament dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin, provocată de o acumulare de gaze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

380 afișări
Imaginea articolului Explozie la un apartament din Drobeta Turnu Severin din cauza unei acumulări de gaze

Explozie la un apartament din Drobeta Turnu Severin din cauza unei acumulări de gaze (Imagine: Florin Buliga/ Foto Mediafax)

Explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze, într-un apartament de la etajul al treilea al unui bloc din cartierul Schela din Drobeta Turnu Severin. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu care a fost stins imediat de proprietari. Oamenii au suferit însă arsuri de gradele I şi II.

Suflul exploziei a fost atât de puternic încât geamul locuinţei a fost spulberat.

„Am fost solicitaţi să intervenim la o deflagraţie de gaze produsă într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din cartierul Schela. La locul evenimentului s-a deplasat o ambulanţă SMURD, o autospecială cu apă şi spumă şi 8 pompieri militari din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu local, dar a fost stins imediat. Două persoane au suferit arsuri de gradele I şi II pe suprafaţa corpului şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Raluca Ţîrcă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Potrivit acesteia, izolaţia exterioară a locuinţei în care s-a produs deflagraţia a fost afectată în proporţie de 75%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici