Explozie la Uricani: Un bărbat şi-a incendiat locuinţa. Mai multe imobile din zonă au fost afectate

Mai multe garsoniere dintr-un bloc din Uricani au fost afectate, luni, de o explozie care a avut loc după ce un bărbat de 67 de ani şi-a stropit bunurile din locuinţă cu benzină, iar apoi le-a dat foc, în urma incidentului neexistand victime.

403 afișări
Imaginea articolului Explozie la Uricani: Un bărbat şi-a incendiat locuinţa. Mai multe imobile din zonă au fost afectate

Explozie la Uricani: Un bărbat şi-a incendiat locuinţa. Mai multe imobile din zonă au fost afectate (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Un incendiu urmat de o explozie a avut loc, luni la prânz, într-o garsonieră de la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Progresului din localitatea Uricani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 67 de ani a incendiat bunurile din locuinţă, în urma unui scandal cu concubina sa.

Pompierii hunedoreni, care fac cercetări pentru a stabili exact cauza incendiului, au spus că focul a distrus bunurile din locuinţa bărbatului, ulterior aici având loc o deflagraţie.

De asemenea, garsoniera respectivă şi o alta, de la acelaşi etaj, au rămas fără geamuri. Alte 18 locuinţe din acelaşi bloc au fost afectate de explozie. Totodată, martorii afirmă că la alte două locuinţe dintr-un bloc vecin au fost distruse geamurile. "Nu au fost răniţi în incendiu sau în explozie, doar trei persoane speriate care au fost verificate medical", a spus Răzvan Stancu, locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Petroşani.

Poliţiştii din Uricani au declarat corespondentului MEDIAFA că din primele cercetări reiese că deflagraţia a avut loc din cauza incendiului şi a vaporilor de benzină, combustibil cu care bărbatul a dat foc bunurilor. Poliţiştii din Uricani îl audiază pe bărbat pentru distrugere, la ora transmiterii acestei ştiri.

Primarul din localitate, Dănuţ Buhăescu, a declarat că va căuta soluţii pentru a ajuta familiile afectate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici