FOTO: Explozie urmată de incendiu, într-o locuinţă din judeţul Vaslui

  • O explozie urmată de incendiu s-a produs într-o locuinţă din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui.
  • O vârstnică a suferit arsuri grave.
555 afișări
Imaginea articolului FOTO: Explozie urmată de incendiu, într-o locuinţă din judeţul Vaslui

Pompierii din Bârlad intervin miercuri seara la un incendiu izbucnit într-o locuinţă din municipiul Bârlad.

Incendiul a cuprins locuinţa în urma unei explozii, ca urmare a acumulării de gaze, transmit pompierii.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, lângă locuinţă fiind găsită o persoană rănită. Victima exploziei, o femeie în vârstă de 81 ani, a suferit arsuri de gradele 1, 2 şi 3 pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului. Femeia este transportată cu ambulanţa SMURD la spital.

În acest moment sunt lichidate ultimele focare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici