EXPLOZIE urmată de incendiu, într-o casă din Vatra Dornei: Un bebeluş a murit, iar un copil de doi ani este rănit grav/ UPDATE: ISU a anunţat cauza incidentului

ISU Suceava a stabilit, duminică, după cercetări, că în casa din Vatra Dornei nu a avut loc o explozie, ci un incendiu, provocat de copilul de 2 ani şi opt luni, care, nesupravegheat, a luat jar din foc şi l-a scăpat pe jos şi în pătuţul surioarei de 1 an şi două luni, care a murit.

2633 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE urmată de incendiu, într-o casă din Vatra Dornei: Un bebeluş a murit, iar un copil de doi ani este rănit grav/ UPDATE: ISU a anunţat cauza incidentului

EXPLOZIE într-o casă din Vatra Dornei: Un copil a murit, iar un altul este rănit grav

Ancheta declanşată după moartea bebeluşului de la Vatra Dornei a scos la iveală faptul că locuinţa în care se aflau doi copii – o fetiţă de un an şi două luni şi un băieţel de doi ani şi opt luni a izbucnit un incendiu, după ce micuţul s-a jucat cu focul.

Ştirea iniţială:

Un copil de un an şi două luni a murit, duminică,iar altul, în vârstă de doi ani şi opt luni, este rănit grav, cu arsuri de căi respiratorii, în urma exploziei dintr-un imobil din Vatra Dornei, judeţul Suceava. La spital, rănită grav, a ajuns şi mama celor doi copii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceva, Alin Găleată, explozia a avut loc într-o casă din Vatra Dornei şi nu a fost urmată de incendiu. În interior, pompierii au găsit un copil de 1 an şi două luni, care a murit.

„A fost o explozie neurmată de incendiu la un imobil în Vatra Dornei. În interior a fost găsit un copil de 1 an şi 2 luni ars, din păcate decedat. Mama şi un alt copil de 2 ani şi 8 luni au fost transportaţi la spital”, a spus Găleată.

Primele date arată că minorul are arsuri la nivelul căilor respiratorii.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a avut loc explozia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici