Explozie urmată de incendiu într-o locuinţă din Drobeta Turnu Severin

O femeie din Drobeta Turnu Severin a fost rănită şi şapte maşini au fost avariate după ce o butelie a explodat într-o locuinţă. Incendiul izbucnit în urma exploziei a fost stins de un pompier aflat în timpul liber.

1085 afișări
Imaginea articolului Explozie urmată de incendiu într-o locuinţă din Drobeta Turnu Severin

Explozie urmată de incendiu într-o locuinţă din Drobeta Turnu Severin

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Raluca Tîrcă, într-un apartament din Drobeta Turnu Severin a explodat o butelie, iar explozia a fost urmată de incendiu.

Proprietara locuinţei a suferit arsuri şi a fost dusă la spital.

Incendiul a fost stins de către un pompier, Drăghici Lucian, care se afla în timpul liber. Acesta, împreună cu un prieten, a observat că la etajul trei al unui bloc geamul de la bucătărie a fost spart, ca urmare a unei explozii.

”Au sunat de urgenţă la 112 şi au urcat în apartament, unde au întrerupt curentul electric, au scos victima din focar şi au acţionat prompt pentru stingerea incendiului ce se manifesta la o butelie şi o debara, împiedicând extinderea acestuia la întregul apartament”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

În urma exploziei, structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată, însă şapte maşini au fost afectate din cauza spargerii geamurilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici