Explozie urmată de un incendiu puternic care a distrus o GRĂDINIŢĂ din Brăila

Grădiniţa din satul Movila Miresii, judeţul Brăila, a fost distrusă, după o explozie urmată de un incendiu, în urma cărora o parte din acoperiş s-a prăbuşit. Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă a exploziei este o acumulare de gaz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

700 afișări
Imaginea articolului Explozie urmată de un incendiu puternic care a distrus o GRĂDINIŢĂ din Brăila

Explozie urmată de un incendiu puternic care a distrus o grădiniţă din Brăilă

O explozie urmată de un incendiu puternic a distrus, duminică, grădiniţa din satul Movila Miresii, judeţul Brăila.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă este o acumulare de gaz de la o butelie şi apoi un scurtcircuit.

„În prima fază a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună, concomitent cu solicitarea către noi, pe 112, să mergem în sprijin. În momentul în care au ajuns pompierii militari, jumătate din acoperiş era aruncat într-o grădină. Se pare că a fost o acumulare de gaze de la o butelie, că altă sursă de gaze nu există acolo. Explozia a fost urmată de incendiu, a ars acoperişul pe o suprafaţă de 150 mp, au fost afectate tâmplăria de la uşi, ferestre, mobilierul, aparatură electronică”, a declarat Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, corespondentului MEDIAFAX.

El a mai spus că nu fost victime deoarece, fiind duminică, nu se afla nimeni în clădire, iar acumularea de gaze s-a format în timp şi explozia a fost provocată de un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici