Facebook te vrea cuplat, cu Facebook Dating

  • Facebook a lansat în 32 de ţări europene aplicaţia sa de dating, Facebook Dating
  • Aplicaţia are acces la informaţiile pe care Facebook le are despre tine
  • Facebook Dating ar putea depăşi actualul lider de piaţă, Tinder
2497 afișări
Imaginea articolului Facebook te vrea cuplat, cu Facebook Dating

Facebook te vrea cuplat, cu Facebook Dating FOTO Youtube

Facebook a lansat în Europa aplicaţia sa de dating, numită, oarecum lipsit de imaginaţie, Facebook Dating. Aplicaţia e disponibilă în 32 de ţări europene, inclusiv România.

Lansarea europeană a fost amânată din luna februarie din cauza unor îngrijorări privind protecţia datelor personale.

Ce poţi face cu aplicaţia? Nimic deosebit faţă de alte aplicaţii de dating. Îţi faci un profil personal, îţi alegi nişte fotografii care să te pună într-o lumină favorabilă, descrii nişte preferinţe şi alegi care dintre informaţiile de pe profilul tău de Facebook vor fi disponibile pe aplicaţie.

Probabil crezi că toată magia ţine de motorul din spatele Facebook şi de toate detaliile pe care Facebook le ştie despre tine – preferinţe muzicale, cinematografice, tipuri de evenimente la care ai participat şi altele asemenea.

Numai că pe afară-i vopsit gardul, după cum a aflat Nergeen şi nici Alexander nu e prea încântat de Facebook Dating.

  • Am vrut să-i dau o şansă şi am crezut că va fi foarte cool şi foarte subtilă, dar, nu ştiu de ce, pare o versiune foarte îmbătrânită a unei aplicaţii de dating şi, nu ştiu, nu e pe stilul meu”, spune Nergeen Dargahi, Youtuber.

               

Totuşi, Roger Ditter, de la DW Shift vede un potenţial enorm pentru Facebook Dating. „Dacă numai 3% din cei 2,4 miliarde de utilizatori de Facebook folosesc aplicaţia, gigantul social media ar depăşi actualul lider de piaţă, Tinder”, crede acesta.

              

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici