Facilitate de la CFR Călători: Pasagerii care cumpără bilete online îşi pot alege de miercuri locul şi vagonul

CFR Călători anunţă o nouă facilitate în aplicaţia online pentru cumpărarea biletelor: pasagerii îşi pot alege locul şi vagonul în care vor să călătorească.

2071 afișări
Imaginea articolului Facilitate de la CFR Călători: Pasagerii care cumpără bilete online îşi pot alege de miercuri locul şi vagonul

Facilitate de la CFR Călători: Pasagerii care cumpără bilete online îşi pot alege de miercuri locul şi vagonul

„Fie că doriţi să călătoriţi pe un loc la fereastră pentru a vă bucura de privelişte sau preferaţi să staţi în vagon alături de prieteni sau familie, cu CFR Călători vă puteţi alege locul şi vagonul în care doriţi să călătoriţi. CFR Călători a îmbunătăţit aplicaţia de cumpărare online a biletelor de tren prin introducerea acestei noi facilităţi”, a transmis miercuri compania.

Conform acesteia, după perioada de testare necesară implementării, facilitatea este intuitivă şi permite cu uşurinţă clienţilor alegerea locului şi vagonului în care doresc să călătorească.

Noua facilitate este valabilă la orice rang de tren cu regim de rezervare obligatoriu sau facultativ, doar la vagoanele de clasa 1 şi a 2-a. Alegerea locului este posibilă pentru biletele cumpărate cu cel puţin 24 de ore înainte de plecarea trenului.

Compania anunţă că, în funcţie de rezultatele aplicării generale pe toate trenurile cu vagoane clasă, aplicaţia va fi dezvoltată astfel încât să acopere întreaga gamă de servicii oferită de CFR Călători.

Cum puteţi selecta locul şi vagonul:

-Intraţi pe cfrcalatori.ro sau pe aplicaţia mobilă cu cel puţin 24 de ore înaintea plecării trenului pe care vi-l doriţi;
-Selectaţi locaţia de plecare, locaţia în care doriţi să ajungeţi şi daţi click pe căutare;
-Din lista de trenuri afişată, alegeţi şi trenul cu care doriţi să călătoriţi şi apăsaţi butonul „cumpără”;
-Apoi selectaţi clasa, tipul biletului şi apăsaţi butonul „pasul următor”;
-La pasul al 3-lea, după ce veţi selecta numărul de călători, mergeţi în josul paginii la secţiunea „personalizate” şi apăsaţi butonul „Alegeţi locurile”;
-Se va deschide o fereastră unde veţi putea selecta vagonul şi locul pe care îl preferaţi, iar pentru a salva preferinţele dumneavoastră apăsaţi „salvează”;
-Apoi urmează afişarea preţului, autentificarea în contul dvs., confirmarea selecţiei, datele călătorului şi achitarea biletului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici