Video Familia lui Mazăre a ajuns la Penitenciarul Rahova pentru cununia lui. Viitoarea soţie: Sunt pregătită | FOTO, VIDEO

Familia lui Radu Mazăre s-a prezentat, miercuri, la Penitenciarul Rahova, pentru a lua parte la cununia civilă a fostului edil şi a iubitei sale, Roxana Mihalache. La ceremonie participă şi mama, fratele şi fiul lui Radu Mazăre.

1611 afișări

„(Sunt, n.r.) Pregătită. Nu am niciun inel, rochiţa o aveam”, a spus Roxana Mihalache.

„Casă de piatră şi multă fericire (urează tatălui său, n.r.). Este mare fericire”, a declarat Răducu Mazăre, la sosirea la Penitenciarul Rahova.

Radu Mazăre se va căsători, miercuri, cu logodnica sa, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-şi execută pedeapsa, la ceremonie fiind permis accesul a maximum 10 persoane. Potrivit fratelui fostului edil, la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri şi nici nu vor putea fi făcute fotografii.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre şi a Roxanei Mihalache de a se căsători în ziua de 10 iulie, iar un ofiţer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

 

Taguri:
mazăre,
rahova,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici