Familia milionarului kuweitian Mohammed Albaghli, dispărut acum doi ani din Cheia, oferă 500.000 euro recompensă

Cetăţeanul de origine kuweitiană, Mohammed Albaghli, dispărut în urmă cu doi ani în satul Cheia, din judeţul Prahova, este de negăsit şi, pentru a stimula căutarea şi oferirea de indicii, familia acestuia a anunţat, într-o conferinţă de presă, că a ridicat recompensa la 500.000 de euro.

3618 afișări
Imaginea articolului Familia milionarului kuweitian Mohammed Albaghli, dispărut acum doi ani din Cheia, oferă 500.000 euro recompensă

Familia milionarului kuweitian Mohammed Albaghli, dispărut acum doi ani din Cheia, oferă 500.000 euro recompensă

„Cu toate că toţi banii din lume nu valorează mai mult decât tatăl nostru, din dorinţa de a oferi un stimulent şi a pune capăt acestei drame umanitare, am decis să mărim recompensa acordată în schimbul informaţiilor ce pot duce la găsirea tatălui nostru, de la 100.000 de euro la 500.000 de euro, în speranţa că aceasta va constitui un stimulent pentru toţi cei care deţin informaţii de natură să ne ajute în misiunea de căutare a tatălui nostru, ce nu se va opri până nu vom realiza obiectivul propus”, a explicat Riyad Albaghli, unul dintre fiii bărbatului dispărut.

Familia lui Mohammed Albaghli încă speră că, deşi au trecut doi ani de la dispariţia tatălui lor, vor primi veşti bune. Bărbatul avea, la momentul dispariţiei sale, 79 de ani.

„Tocmai acest ultim aspect ne sporeşte îngrijorarea căci, chiar dacă la momentul dispariţiei sale, tatăl nostru putea să se deplaseze şi să-şi gestioneze viaţa de zi cu zi de unul singur, el este totuşi un om în vârstă care are nevoie de asistenţă şi de îngrijiri”, a mai spus Riyad Albaghli.

Chiar dacă membrii familiei sunt impresionaţi de eforturile depuse de către poliţia şi autorităţile române cu privire la găsirea indiciilor în cazul tatălui lor, nici până în acest moment nu au fost identificate piste care să le arate unde s-ar afla acesta. De asemenea, aceştia au precizat că nu au primit nicio cerere de răscumpărare.

„Ne punem întrebarea cum de într-o localitate aşa de mică, precum Cheia, cu câteva sute de locuitori, unde toţi se cunosc între ei, nu s-a găsit niciun indiciu şi nu a fost rezolvat acest caz, iar în oraşe mari, cu milioane de locuitori, se găsesc făptaşii şi se rezolvă cazurile? Credem că investigaţiile trebuie să se concentreze pe localitatea Cheia şi în special pe locul de unde a dispărut fratele meu. De la Cheia să se pornească spre alte locuri”, a spus Ibrahim Albaghli, fratele bărbatului dispărut.

Milionarul Mohammed Albaghli, de oirigine kuweitiană, a dispărut în data de 5 august 2015, ultima oară fiind văzut în satul Cheia din judeţul Prahova.

Din acea perioadă şi până acum, autorităţile române şi kuweitiene au participat la investigaţii însă, potrivit familiei bărbatului, fără niciun rezultat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici