Familia Regală britanică nu va fi prezentă la funeraliile Reginei Ana

Familia Regală britanică nu va participa la funeraliile Reginei Ana, însă va fi reprezentată însărcinatul cu afaceri al Ambasadei britanice şi de contele Tibor Kalnoky.

1982 afișări
Imaginea articolului Familia Regală britanică nu va fi prezentă la funeraliile Reginei Ana

Familia Regală britanică nu va fi prezentă la funeraliile Reginei Ana

"Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va fi reprezentată la funeraliile Reginei Ana de către Adam Sambrook, Însărcinat cu afaceri al Ambasadei britanice la Bucureşti. Prinţul de Wales va fi reprezentat de Contele Tibor Kalnoky", potrivit unui comunicat de presă emis de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Reginei Ana a fost depus, marţi după-amiază, în Holul de Onoare al Castelului Peleş din Sinaia şi va rămâne aici până miercuri, la ora 18.30, când va fi transportat la Sala Tronului din Palatul Regal din Capitală. Toate evenimentele de la Peleş au caracter privat, publicul şi presa neavând acces în Holul de Onoare pe durata şederii sicriului la Domeniul Regal Sinaia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici