Fără acte şi permis: 900 kilograme de peşte şi plase de pescuit confiscate de poliţiştii de frontieră, în Tulcea

Aproape 900 de kilograme de peşte şi plase de pescuit au fost confiscate de poliţiştii din Tulcea, deoarece bărbatul care le transporta cu un autoturism nu avea documente legale, potrivit unui comunicat transmis marţi de Poliţia de Frontieră.

152 afișări
Imaginea articolului Fără acte şi permis: 900 kilograme de peşte şi plase de pescuit confiscate de poliţiştii de frontieră, în Tulcea

Fără acte şi permis: 900 kilograme de peşte şi plase de pescuit confiscate de poliţiştii de frontieră, în Tulcea

Poliţiştii de frontieră din Tulcea au oprit, luni, pentru control, în localitatea Enisala, o maşină condusă de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Tulcea. În autoturism, poliţiştii au descoperit cantitatea de 880 kilograme peşte, pentru care bărbatul nu avea documente legale, şi plase de pescuit.

„Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării”, se arată în comunicatul de presă.

De asemenea, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis pentru a conduce autovehicule pe drumurile publice.

„În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de <deţinere, transport sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori a produselor din peşte>, <producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit commercial> şi <conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere>, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, se mai arată în comunicat.

Taguri:
peşte,
confiscare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici