Fără coroane de flori la înmormântările din Oradea, pot fi sursă de răspândire a coronavirus

Administraţia Domeniului Public (ADP) Oradea recomandă participanţilor la slujbele de înhumare din Cimitirul Municipal Rulikowski să nu mai aducă coroane de flori, care pot fi o posibilă sursă de răspândire a COVID 19, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3002 afișări
Imaginea articolului Fără coroane de flori la înmormântările din Oradea, pot fi sursă de răspândire a coronavirus

Fără coroane de flori la înmormântările din Oradea, pot fi sursă de răspândire a COVID-19

Potrivit unui comunicat al ADP Oradea transmis, luni, la slujbele din cimitir ar trebui să participe doar membrii familiei şi rudele apropiate.

”În vederea prevenirii răspândirii COVID-19, Administraţia Domeniului Public (ADP) Oradea recomandă ca la slujbele de înhumare din Cimitirul Municipal Rulikowski să participe doar membrii familiei şi rudele apropiate. Cei care participă la slujbele de înmormântări sunt sfătuiţi să nu mai aducă coroane de flori, care pot fi o posibilă sursă de răspândire a COVID 19. La Cimitirul Municipal Rulikowski programul nu a fost modificat dar au fost luate unele măsuri de prevenţie, menite să stopeze răspândirea noului virus”, se arată în documentul citat.

Astfel, începând de luni publicul nu mai are acces în incinta birourilor din cadrul Administraţiei Cimitirului.

„Pentru programarea înmormântărilor şi alte plăţi, a fost amenajat un birou cu deschidere la exterior, prin intermediul căruia sunt preluate documentele de la cetăţeni şi predate mai departe pentru prelucrare şi programare”, a precizat, în comunicat, Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

Oficialii ADP Oradea le mai recomandă celor care participă la slujbele de înhumare sau pur şi simplu vin să efectueze plăţi să păstreze o distanţă semnificativă de 1,5 m faţă de celelalte persoane din preajma lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici