Fără petreceri de 1 mai. Cluburile de pe litoral vor rămâne închise

  • Petrecerile de pe litoralul românesc nu se vor ţine de 1 mai, spune Lucian Bode.
  • El a anunţat că vor rămâne închise cluburile din staţiuni.
  • Alin Negrescu, antreprenor, zice că-şi va deschide locaţia cu riscul unor amenzi.
795 afișări
Imaginea articolului Fără petreceri de 1 mai. Cluburile de pe litoral vor rămâne închise

Fără petreceri de 1 mai. Cluburile de pe litoral vor rămâne închise

Dacă până acum sezonul estival se deschidea cu petrecerile de la malul mării, anul acesta nu se mai ţine tradiţia.
Ministrul Lucian Bode a spus că vor rămâne închise cluburile din staţiunile de pe litoral, chiar dacă restricţiile vor fi mai blânde de 1 mai. Nu aceaşi soartă o au hotelurile, ele rămân deschise la capacitate de 70%.
 
De asemenea, nici de mască nu vor scăpa turiştii, ministrul spune că este obligatorie indiferent de loc, la munte sau la mare.
 
„În funcţie de indicele la mia de locuitori, ştim până la ce oră avem permisă deplasarea. În noaptea de Înviere, aceste unităţi economice nu sunt deschise. Ele nu pot funcţiona”, a spus Lucian Bode, ministru MAI.
 
Alin Negulescu este unul dintre acţionarii unui local de fiţe din Mamaia, el zice că îşi va deschide locaţia de 1 mai cu riscul unor amenzi. Antreprenorul e de părere că în loc să ajute sectorul HoReCa, autorităţile îl scufundă. 
 
Mai mult, zice că în ultimul an a avut pierdere de milioane de euro pe care nu le mai poate recupera.
 
„Domnul Bode nu ştie că, din păcate, la Mamaia nu prea sunt cluburi. Sunt doar nişte restaurante care au şi o componentă de lounge. Cireşică, locul care era favorit al domnului Băsescu, este club sau restaurant că şi acolo se dansează şi se mânâncă? Stă lumea la masa şi iese la dans”, a spus Alin Negulescu, acţionar local din Mamaia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici