Farmacistă care îl cunoştea pe Gheorghe Dincă: Venea şi lua medicamente pentru răceală. Părea normal

O farmacistă din Caracal, la care mergea des Gheorghe Dincă şi la care se pare că a fost şi în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, a povestit că îl ştia pe bărbat pentru că venea să ia medicamente pentru răceală. Aceasta afirmă că Dincă i s-a părut un om normal

2851 afișări
Imaginea articolului Farmacistă care îl cunoştea pe Gheorghe Dincă: Venea şi lua medicamente pentru răceală. Părea normal

Farmacistă care îl cunoştea pe Gheorghe Dincă: Venea şi lua medicamente pentru răceală. Părea normal

Farmacia la care mergea Gheorghe Dincă se află la circa 10 minute de mers pe jos de locuinţa sa, de pe Calea Craiovei, lângă piaţa din Caracal.

Una dintre farmaciste spune că îl cunoştea pe Gheorghe Dincă pentru că venea des, iar de cele mai multe ori cumpăra medicamente pentru răceală.

Surse locale afirmă că aceasta ar fi, de altfel, farmacia la care a fost Dincă şi în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, pentru a cumpăra unguent cu care să îi trateze fetei rănile, dar farmacista a negat acest lucru.

Când Alexandra a fost sunată de unul dintre poliţişti, fata i-a spus că agresorul a plecat la farmacie, să cumpere o cremă, potrivit raportului MAI ce prezintă dinamica discuţiei dintre Alexandra şi ofiţerii de poliţie, atunci când copila a sunat la 112.

„Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, şi mai mulţi câini lupi dezlegaţi, în continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, şeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului şi dacă poate să iasă din casă şi din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roşie şi nu poate ieşi din încăpere deoarece este legată şi afară sunt câini lupi”, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuţiei dintre Alexandra şi ofiţerii de poliţie, atunci când fata a sunat la 112.

În acelaşi document se mai arată că discuţia este încheiată atunci când pe fundal se auzea lătrat de câini şi fata spune că nu mai poate vorbi, deoarece bărbatul s-a întors. Fata a precizat şi că a fost violată de bărbat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici