FARSĂ în trafic: Doi tineri din Ploieşti, amendaţi după ce s-au dezbrăcat în glumă pe stradă | VIDEO

Doi tineri din Ploieşti au fost amendaţi de poliţişti după ce s-au dezbrăcat şi au simulat o ceartă în trafic, blocând intersecţiile şi înjurând, totul sub forma unei farse pentru a vedea reacţiile şoferilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3213 afișări
Imaginea articolului FARSĂ în trafic: Doi tineri din Ploieşti, amendaţi după ce s-au dezbrăcat în glumă pe stradă | VIDEO

FARSĂ în trafic: Doi tineri din Ploieşti, amendaţi după ce s-au dezbrăcat pe stradă | VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Ploieşti, un echipaj a observat la intersecţia străzilor Şoseaua Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploieşti două autovehicule care blocau intersecţia. Şoferii acestora au coborât din maşini îmbrăcaţi numai cu lenjeria intimă şi s-au luat la ceartă.

Cei doi, de 22 ani şi 29 ani, ambii din Ploieşti, au fost amendaţi cu 200 lei fiecare, anunţă sursa citată.

În plus, a fost deschis şi un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi punerea de obstacol în trafic.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat că cei doi au făcut acelaşi gest şi într-o altă intersecţie din Ploieşti, în zona Caraiman.

„Unul dintre tineri a fost depistat la domiciliu, adus la secţie şi sancţionat contravenţional cu 200 de lei. Celălalt nu a fost depistat, dar a fost citat procedural pentru a se prezenta la secţie azi (vineri n.r)”, a afirmat Popescu.

Din primele cercetări, gestul tinerilor ar fi fost o farsă, în sensul în care au simulat cearta şi s-au dezbrăcat ca să vadă cum reacţionează ceilalţi şoferi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici