Fata de 11 ani, dată dispărută în Dolj, a fost găsită

Fata de 11 ani, dată dipărută pe raza comunei Poiana Mare, judeţul Dolj, a fost găsită şi, din primele date ale poliţiştilor, nu a fost victima niciunei infracţiuni.

3264 afișări
Imaginea articolului Fata de 11 ani, dată dispărută în Dolj, a fost găsită

Fată de 11 ani, dată dispărută după ce a plecat de la şcoală

Potrivit IPJ Dolj, fata de 11 ani, dată dispărută vineri seara de tatăl ei, a fost găsită în comuna Poiana Mare. „Din primele date, nu a fost victima niciunei infracţiuni. A fost încredinţată familiei”, a anunţat Poliţia Dolj.

Politiştii au fost sesizaţi, vineri seara, de un bărbat de 32 de ani despre faptul că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a plecat de la şcoală, dar nu a ajuns acasă.

Din verificările efectuate de poliţişti, fata plecase de la şcoală, la terminarea orelor, cu alte trei colege, în parcul din centrul comunei Poiana Mare. Ultima dată a fost văzută în locul unde se organizează târgul din localitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici