Fata de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica şi a fugit dintr-un centru de minori, găsită

Fata de 13 ani din Oradea care şi-a înjunghiat bunica în luna august şi a dispărut pentru a treia oară a fost găsită sâmbătă de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

925 afișări
Imaginea articolului Fata de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica şi a fugit dintr-un centru de minori, găsită

Fata de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica şi a fugit dintr-un centru de minori, găsită

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis, sâmbătă, copila nu a fost victima vreunei infracţiuni.

”Minora de 13 ani, din municipiul Oradea, care a plecat voluntar din centrul de minori unde se afla instituţionalizată, la data de 28 august, a fost găsită sâmbătă în jurul orei 18.45, de poliţiştii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, pe raza municipiului Oradea. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni”, se arată în documentul citat.

Fata fusese internată la Centrul de primire în regim de urgenţă pentru copilul abuzat, neglijat şi exploatat Oradea, aparţinând DGASPC Bihor, unde se afla instituţionalizată în baza unei măsuri de plasament în regim de urgenţă.

Aceasta a fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri şi mai dispăruse o dată de la sediul DGASPC Bihor în data de 21 august, fiind găsită de poliţişti o zi mai târziu în municipiul Oradea. Nici atunci nu prezenta urme vizibile de violenţă.

La începutul lunii august, fata din Oradea şi-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuţit.

Femeia a fost internată în stare stabilă, iar copila nu va răspunde penal pentru faptele sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici