Fată de 16 ani din Tulcea, căutată de poliţişti, după ce a dispărut de acasă / FOTO

Poliţiştii din Tulcea caută o fată de 16 ani, care în urmă cu câteva zile a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Poliţiştii au fost anunţaţi despre dispariţia fetei în cursul zilei de marţi şi au început căutările.

707 afișări
Imaginea articolului Fată de 16 ani din Tulcea, căutată de poliţişti, după ce a dispărut de acasă / FOTO

Fată de 16 ani din Tulcea, căutată de poliţişti, după ce a dispărut de acasă / FOTO

Potrivit IPJ Tulcea, fata de 16 ani a plecat de acasă în data de 29 august şi nu a mai revenit. Poliţiştii au fost sesizaţi marţi despre dispariţia fetei şi au început căutările.

Fata se numeşte Enciu Andreea Mirela, are 16 ani, şi este din Tulcea. Minora are 1,65 metri înălţime, păr lung, şaten, ochi albaştri, fără semne particulare.

Potrivit poliţiştilor, în momentul dispariţiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni scurţi de tip blue-jeans de culoare albastră şi pantofi sport albi.

„În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea acesteia. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei dispărute sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată într-un comunicat al IPJ Tulcea.

Taguri:
fata,
căutată,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici