Federaţia Sanitas va picheta Parlamentul României, cerând încetarea umilirii angajaţilor din sănătate

Sindicaliştii din sănătate vor picheta, miercuri, Parlamentul României, cerând încetarea "umilirii angajaţilor din sistemul sanitar, din sistemul de asistenţă socială şi din medico-social".

598 afișări
Imaginea articolului Federaţia Sanitas va picheta Parlamentul României, cerând încetarea umilirii angajaţilor din sănătate

Federaţia Sanitas va picheta Parlamentul României, cerând încetarea umilirii angajaţilor din sănătate

Potrivit unui comunicat, sindicaliştii din Federaţia Sanitas vor picheta miercuri, Palatul Parlamentului. Protestul este anunţat să aibă loc în intervalul orar 11.00 – 13.00.

De asemenea, în intervalul orar menţionat "toate organizaţiile judeţene Sanitas şi cei de la sindicatele bugetare din cadrul CNSLR- Frăţia vor organiza acţiuni specifice la prefecturile judeţene".

Sindicaliştii cer oprirea" umilirii angajaţilor din sistemul sanitar, sistemul de asistenţă socială şi medico-social" şi atrag atenţia "Guvernului României, că sectorul sanitar este lăsat să se zbată între lipsa dotărilor şi cea a personalului de specialitate, insuficient pentru acest sistem atât de important, dar lăsat sau chiar încurajat în continuare să emigreze".

Potrivit comunicatului, "reprezentanţii sindicatului vor înainta autorităţilor o listă cu principalele disfuncţionalităţi ale sistemului sanitar".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici