FELICITĂRI! Acesta este liceul din România unde aproape toţi elevii sunt premianţi în clasa a XII-a

S-a sunat ”ultimul clopoţel”. Astăzi este ultima zi de şcoală pentru liceenii claselor a XII-a şi în multe unităţi şcolare au fost deja organizate cursurile festive. Ieri, la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” a avut loc ceremonia de absolvire a clasei a XII-a a promoţiei cu numărul 160, scrie Business Magazin.

4456 afișări
Imaginea articolului FELICITĂRI! Acesta este liceul din România unde aproape toţi elevii sunt premianţi în clasa a XII-a

FELICITĂRI! Acesta este liceul din România unde aproape toţi elevii sunt premianţi în clasa a XII-a

O ceremonie emoţionantă, într-o Sală festivă care s-a dovedit neîncăpătoare, pentru elevii celor şase clase care au terminat, profesori, rude şi părinţii veniţi la eveniment. Rând pe rând, elevii claselor terminale au fost chemaţi pentru a fi răsplătiţi pentru munca depusă pe parcursul anilor de liceu, rezultate foarte bune la olimpiade sau concursuri naţionale şi internaţionale. În faţa sălii festive au ajuns elevii care au obţinut medii peste 9, adică cei cu premiul I, II, III şi menţiuni. La Colegiul „Andrei Şaguna”, asta înseamnă aproape toată clasa.

Ropote de aplauze au curs minute în şir pentru şeful de promoţie, Dragoş Manea, absolventul care a primit multiple diplome şi premii şi a coordonat activitatea televiziunii Colegiului, TELE AS. A terminat clasa a XII-a cu media 10.00, iar peste câteva luni ştie că vrea să înceapă studiile la Universitatea din Bucureşti. Promite că se va întoarce la Colegiul Andrei Şaguna ca profesor de matematică. „Au fost patru ani minunaţi, patru ani în care am încercat să dau tot ce pot acestei şcoli”, a spus tânărul.

Ceremonia de absolvire nu a fost însă numai pentru elevi. Doi profesori şi-au luat rămas bun de la colegi şi elevi. Tiberiu Bondar s-a retras din activitate după o viaţă la catedră sau după cum le-a spus elevilor săi, după 27.720 de ore la catedră.

Citeşte continuarea pe Business Magazin

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici