Femeia care a căzut în bazinul de azot de la Rafinăria Petromidia a murit

Femeia care a căzut în bazinul de azot de la Rafinăria Petromidia, internată în Spitalul Judeţean Constanţa, a murit joi.

1930 afișări
Imaginea articolului Femeia care a căzut în bazinul de azot de la Rafinăria Petromidia a murit

Femeia care a căzut în bazinul de azot de la Rafinăria Petromidia a murit

Rompetrol a informat, într-un comunicat, că starea de sănătate a angajatei, internată în Spitalul Judeţean Constanţa, s-a agravat semnificativ joi: „în pofida eforturilor susţinute depuse de personalul medical, evoluţia afecţiunilor sale nu a fost compatibilă cu viaţa, potrivit medicilor care s-au ocupat de caz”.

„Compania îşi exprimă regretul profund pentru pierderea celor doi colegi răniţi în incidentul de sâmbată, 13 mai 2023, în incinta rafinăriei Petromidia, în instalaţia de Polipropilenă (PP), secţia de granulare. Suntem alături de familiile îndoliate, cu toată compasiunea, şi vom continua să le acordăm sprijinul necesar. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Rompetrol Rafinare este în contact permanent cu autorităţile competente care investighează incidentul, oferind tot suportul în vederea identificării cauzelor producerii acestuia. În contextul anchetelor demarate şi pentru evitarea creării unui impact negativ suplimentar asupra familiilor celor doi colegi şi asupra tuturor angajaţilor Grupului, dar şi pentru respectarea normelor legale, compania solicită tuturor părţilor implicate să dea dovadă de răbdare şi întelegere, astfel încât să fie asigurată o corectă derulare a investigaţiilor şi finalizarea acestora, într-un timp cât mai scurt. Rompetrol Rafinare a fost, este şi va fi, în continuare, preocupată de adoptarea şi supravegherea implementării tuturor normelor de securitate în muncă şi a măsurilor de siguranţă, astfel încât derularea activităţilor din cadrul rafinăriilor Petromidia şi Vega să se desfăşoare în condiţii de siguranţă”, a transmis Rompetrol într-un comunicat.

Două persoane au căzut, sâmbătă, într-un bazin, la Rafinăria Petromidia Năvodari. Unul dintre cei doi angajaţi, un bărbat, a murit la scurt timp, iar femeia fusese dusă la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
petromidia,
femeie,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici