Femeia de 240 kilograme a născut o fetiţă de 2,9 kilograme - VIDEO

Femeia de 240 de kilograme a născut, joi dimineaţă, prin cezariană, o fetiţă de 2,9 kilograme, care este în stare bună din punct de vedere medical, mama este stabilă, dar medicii o vor monitoriza cu atenţie, nefiind excluse riscurile post-operatorii.

294 afișări
Imaginea articolului Femeia de 240 kilograme a născut o fetiţă de 2,9 kilograme - VIDEO

Femeia de 240 kilograme a născut o fetiţă de 2,9 kilograme (Captură video)

Femeia a născut, joi dimineaţă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), medicii optând pentru cezariană, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al SUUB, Bogdan Popescu.

Fetiţa, de 2,9 kilograme, nu a necesitat manevre medicale speciale, ea fiind în stare bună.

Mama este stabilă, dar medicii nu exclud riscurile post-operatorii, având în vedere greutatea ei, a adăugat Bogdan Popescu.

Femeia din comuna Drăghiceni, judeţul Olt, a ajuns miercuri după-amiază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi a fost ajutată de trei echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a ajunge în Camera de gardă.

Primele investigaţii medicale au arătat că starea ei este bună, în afara problemelor legate de greutate.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a fost adusă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde fusese internată în urmă cu câteva săptămâni. Femeia a fost dusă la unitatea sanitară din Capitală întrucât masa din sala de operaţii de la spitalul craiovean nu poate susţine mai mult de 170 de kilograme.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici