Femeia din Galaţi, acuzată că şi-a omorât copilul de opt luni prin sugrumare, a fost arestată preventiv

Femeia din Galaţi acuzată că şi-a omorât bebeluşul prin sugrumare a fost arestată preventiv, luni, pentru 30 de zile, în baza unei decizii a magistraţilor de la Tribunalul Galaţi. Duminică, femeia fusese reţinută sub acuzaţia de omor calificat.

306 afișări
Imaginea articolului Femeia din Galaţi, acuzată că şi-a omorât copilul de opt luni prin sugrumare, a fost arestată preventiv

Gălăţeanca acuzată că şi-a omorât copilul de opt luni, arestată preventiv

Femeia care şi-a omorât copilul şi-a petrecut ultimele 24 de ore în arestul Poliţiei Galaţi. Luni, instanţa a decis să o trimită în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Incidentul a avut loc sâmbătă, într-un apartament din oraşul Galaţi. Potrivit poliţiştilor, un bărbat a anunţat la numărul unic de urgenţă 112 că o femeie şi-ar fi strâns de gât fiul, în vârstă de opt luni.

Femeia era cunoscută cu probleme psihice, iar la sosirea ambulanţei aceasta avea venele tăiate. Ambulanţa a făcut manevre de resuscitare asupra copilului, reuşind să-l stabilizeze hemodinamic şi să-l transporte la spital, unde, ulterior, copilul a murit.

„Din primele verificări s-a constatat că femeia suferă de depresie, fiindu-i administrate medicamente în acest sens, iar când soţul, împreună cu celălalt fiu, s-au întors de la cumpărături, aceasta le-a spus că l-a sugrumat pe celălalt copil al lor”, au spus reprezentanţii IPJ Galaţi.

Iniţial, mama a fost internată în spital. Duminică, după decesul bebeluşului, femeia a fost dusă în faţa procurorilor şi, ulterior, reţinută şi plasată în arestul Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici