Femeie cu arsuri în urma exploziei unei butelii, transportată la Bucureşti cu elicopterul SMURD

O femeie în vârstă de 57 de ani, din comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea, a fost transportată, luni, cu elicopterul SMURD, la un spital din Capitală, în urma exploziei unei butelii, în timp ce soţul său testa gazul cu flacără. Şi bărbatul a fost rănit şi dus la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

488 afișări
Imaginea articolului Femeie cu arsuri în urma exploziei unei butelii, transportată la Bucureşti cu elicopterul SMURD

Femeie cu arsuri în urma exploziei unei butelii, transportată la Bucureşti cu elicopterul SMURD (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, în urma exploziei, nu a izbucnit un incendiu, însă un bărbat în vârstă de 60 de ani şi soţia acestuia, în vârstă de 57 de ani au suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului.

„A fost o explozie în urma scăpărilor de gaze de la o butelie. Proprietarul locuinţei, un bărbat de 60 de ani, a încercat să verifice etanşeitatea instalaţiei de gaze. Atât el cât şi soţia sa au suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului", a explicat reprezentantul ISU Vâlcea.

Femeia a fost preluată de elicopterul SMURD, de pe stadionul din Ioneşti, fiind transferată la un spital din Capitală.

"Flacăra nu s-a extins, în urma incendiului. La faţa locului au fost echipaje ISU, dar nu s-a intervenit. Pentru femeie, s-a solicitat un elicopter SMURD, care a transportat-o către un spital din Capitală", a mai spus Popescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici