Femeie de 45 de ani, găsită moartă pe treptele casei sale din sectorul 2

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost găsită moartă pe treptele imobilului în care locuia, situat pe str. Plumbuita din sectorul 2, la faţa locului deplasându-se poliţişti şi procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, informează oficiali din Poliţia Capitalei.

366 afișări
Imaginea articolului Femeie de 45 de ani, găsită moartă pe treptele casei sale din sectorul 2

Femeie de 45 de ani, găsită moartă pe treptele casei sale din sectorul 2 (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, anchetatorii au mers la faţa locului în urma unui apel făcut prin 112, în jurul orei 18:00.

Conform anchetatorilor, decesul femeii este tratat deocamdată ca moarte suspectă, urmând ca, după efectuarea necropsiei, să se stabilească dacă femeia a fost ucisă sau a murit din alte cauze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici