Femeie de 63 de ani, accidentată mortal de o maşină care dădea cu spatele

O femeie de 63 de ani din Ceptura de Jos, judeţul Prahova, a murit, miercuri, după ce a fost lovită de o maşină care dădea cu spatele. Şoferul a plecat de la locul accidentului, iar când a fost identificat de poliţişti le-a spus că nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva.

189 afișări
Imaginea articolului Femeie de 63 de ani, accidentată mortal de o maşină care dădea cu spatele

Femeie de 63 de ani, accidentată mortal de o maşină care dădea cu spatele

Reprezentanţii IPJ Prahova au precizat că au fost sesizaţi cu privire la faptul că, miercuri, pe raza comunei Ceptura, o dubiţă ar fi accidentat o femeie, în timpul efectuării unei manevre de mers înapoi, iar şoferul a părăsit locul accidentului.

„Victima, o femeie de 63 de ani din localitatea Ceptura de Jos, a fost transportată la spital, unde, ulterior, a decedat”, au transmis poliţiştii din Prahova.

Oamenii legii au reuşit să identifice şoferul implicat în accident.

În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând a se stabili cu exactitate modul de producere a evenimentului rutier”, a mai transmis IPJ Prahova.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul ar fi declarat că nu a simţit că a lovit pe cineva în timp ce dădea cu spatele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici