Femeie din Botoşani, urmărită de un bărbat şi agresată sexual în lift. Măsura luată de poliţişti

Un tânăr de 29 de ani a fost reţinut în Botoşani, după ce a urmărit o femeie până la lift şi a agresat-o sexual.

4045 afișări
Imaginea articolului Femeie din Botoşani, urmărită de un bărbat şi agresată sexual în lift. Măsura luată de poliţişti

Femeie din Botoşani, urmărită de un bărbat şi agresată sexual în lift

Potrivit poliţiştilor, tânărul a urmărit o femeie de 38 de ani în oraşul Botoşani până în liftul din scara blocului unde locuia aceasta şi a făcut „acte de natura sexuală” în faţa femeii. Apoi, tânăr a plecat, dar a fost identificat şi găsit acasă.

Sâmbătă, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele acestuia pentru agresiune sexuală. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca duminică să fie prezentat în faţa instanţei.

Tânărul, plasat sub control judiciar

Tânărul de 29 de ani care a urmărit în Botoşani o femeie până la lift şi a agresat-o sexual a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, a decis duminică innstanţa.

Potrivit IPJ Botoşani, în cazul în care în cele 60 de zile ale controlului judiciar tânărul nu va respecta obligaţiile impuse de instanţă, măsura poate fi înlocuită cu cea a arestului la domiciliu sau a arestului preventiv.

În următoarele două luni, poliţiştii vor monitoriza activitatea tânărului şi vor verifica periodic dacă acesta respectă obligaţiile impuse.

În acest caz, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici