Femeie în stare critică la spital după ce a fost muşcată de câini - VIDEO

O femeie a fost adusă, miercuri, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" în stare foarte gravă, cu traumatisme severe, plăgi adânci provocate de muşcături de câini, şoc hipotermic şi hemoragic, fiind găsită în curtea ADP Sector 5, clădirea instituţiei fiind în conservare, a spus medicul Virginia Bărbulescu.

104 afișări
Imaginea articolului Femeie în stare critică la spital după ce a fost muşcată de câini - VIDEO

Femeie în stare critică la spital după ce a fost muşcată de câini (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Femeia, în vârstă de 49 de ani, a ajuns la spital miercuri dimineaţă. Era în stare foarte gravă, avea traumatisme severe, coaste rupte, umăr dislocat, pneumotorax şi plăgi muşcate pe tot corpul - scalp, mâini, torace, spate şi picioare. Erau plăgi muşcate adânci. Mai mult, femeia era în şoc hipotermic şi hemoragic", a declarat medicul primar ATI Virginia Bărbulescu.

Video stirileprotv.ro

Pacienta a fost operată, iar după intervenţia chirurgicală, care a durat patru ore, a fost dusă în Secţia ATI a Spitalului "Bagdasar-Arseni", în prezent starea acesteia find critică, a mai spus medicul.

În jurul orei 19.00, femeia a făcut un stop cardio-respirator, medicii reuşind să o resusciteze.

Victima a fost găsită în curtea ADP Sector 5. Clădirea instituţiei este în conservare din 2010, astfel că acolo nu erau angajaţi.

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz. Primele cercetări indică faptul că femeia ar fi sărit gardul să fure fier şi a fost atacată de câinii maidanezi din curte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici