Femeie în stare gravă după ce a fost înjunghiată de un bărbat, pe stradă, la Codlea

O femeie în vârstă de 29 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean, marţi seară, după ce a fost înjunghiată cu un cuţit de către fostul său concubin, pe o stradă din Codlea, agresorul fiind prins miercuri dimineaţă de către poliţişti.

262 afișări
Imaginea articolului Femeie în stare gravă după ce a fost înjunghiată de un bărbat, pe stradă, la Codlea

Femeie în stare gravă după ce a fost înjunghiată de un bărbat, pe stradă, la Codlea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Primele informaţii furnizate de către anchetatori arată că femeia, care este vânzătoare la un magazin din Codlea, a fost aşteptată de către fostul său concubin să iasă de la serviciu, bărbatul atacând-o apoi pe stradă.

Conform anchetatorilor, femeia a fost înjunghiată în spate şi în gât cu un cuţit, după care agresorul a fugit, fiind prins miercuri dimineaţă de către poliţişti.

În urma incidentului, femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Braşov.

Poliţiştii mai spun că femeia ar fi din Bucureşti şi ar fi venit la Codlea în urmă cu câteva luni, pentru a rupe legătura cu fostul ei concubin. Femeia a venit la Codlea cu cei trei copii ai săi, locuind cu aceştia într-un centru maternal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici