Femeie în vârstă de 73 de ani din Botoşani, salvată dintr-o râpă de zece metri în care căzuse

O femeie în vârstă de 73 de ani din comuna Santa Mare, judeţul Botoşani, a ajuns la spital, sâmbătă seara, după ce a căzut într-o râpă adâncă de zece metri, de la marginea satului, fiind salvată de pompieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

212 afișări
Imaginea articolului Femeie în vârstă de 73 de ani din Botoşani, salvată dintr-o râpă de zece metri în care căzuse

Femeie în vârstă de 73 de ani, salvată dintr-o râpă de zece metri în care căzuse, în Botoşani (Imagine: Andrei Pungovschi / Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Dorina Lupu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bătrâna a fost salvată de pompierii din Ştefăneşti, sâmbătă seara, intervenţia fiind anevoioasă.

Femeia în vârstă de 73 de ani căzuse într-o râpă adâncă de peste zece metri, situată la marginea satului. Femeia se afla de aproximativ o jumătate de oră în râpă.

Şi poliţiştii din comună au acordat sprijin pentru salvarea bătrânei.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă «Nicolae Iorga» al judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru salvarea femeii. Cei care au cerut ajutorul pompierilor afirmau că aceasta se afla în râpa adâncă de peste 10 metri de mai bine de jumătate de ora. Ajunşi la faţa locului, pompierii au reuşit salvarea bătrânei”, a spus Dorina Lupu.

Femeia a fost predată echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transporată la Spitalul Botoşani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici