Femeie moartă după ce maşina în care era a fost lovită de un motostivuitor

O angajată a Fabricii de Automobile Ford din Craiova a murit, joi după-amiază, într-un accident petrecut în curtea instituţiei, victima aflându-se într-un autovehicul Damas care a fost lovit în plin de un motostivuitor.

119 afișări
Imaginea articolului Femeie moartă după ce maşina în care era a fost lovită de un motostivuitor

Femeie moartă după ce maşina în care era a fost lovită de un motostivuitor (Imagine: Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.30, în curtea Fabricii de Automobile Ford din Craiova.

Victima, Lavinia Niţă, în vârstă de 53 ani, din Craiova, referent în cadrul Ford, se afla pe locul din dreapta al unui autovehicul Damas, când maşina a fost lovită în plin de un motostivuitor, condus de Marin Urucu, de 36 ani, din comuna Brăneşti, judeţul Gorj.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, agent Amelia Căprărin, a declarat că femeia a murit după ce maşina s-a răsturnat de mai multe ori, victima fiind prinsă între caroserie şi carosabil.

Potrivit sursei citate, şoferul motostivuitorului nu avea dreptul să conducă un astfel de vehicul.

Amelia Căprărin a precizat că Barin Urucu este cercetat pentru ucidere din culpă, o echipă de poliţiştii de la Secţia 3 Craiova deplasându-se la faţa locului pentru cercetări.

În prezent, ancheta este coordonată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

O echipă de inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Dolj a mers la Ford pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici