Femeie rănită în Capitală, după ce i-au căzut în cap elemente de tencuială ale unui imobil

O femeie a fost rănită, miercuri seară, în Bucureşti, după ce i-au căzut în cap elemente de tencuială de la un imobil aflat în zona Pieţei Iancului.

269 afișări
Imaginea articolului Femeie rănită în Capitală, după ce i-au căzut în cap elemente de tencuială ale unui imobil

Femeie rănită în Capitală, după ce i-au căzut în cap elemente de tencuială ale unui imobil (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au precizat, pentru MEDIAFAX, că în jurul orei 21.15 a fost primit la 112 un apel prin care s-a semnalat desprinderea unor elemente de tencuială de la etajele superioare ale unui imobil din zona Pieţei Iancului.

Pompierii s-au deplasat de la faţa locului, pentru a îndepărta alte elemente de tencuială care riscau, de asemenea, să cadă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici