Femeie rănită pe Defileul Jiului, după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste maşina în care se afla | FOTO

O rocă s-a desprins de pe versanţi, miercuri, pe Defileul Jiului, în judeţul Gorj şi a căzut peste o maşină, rănind o femeie, pasageră în autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2432 afișări
Imaginea articolului Femeie rănită pe Defileul Jiului, după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste maşina în care se afla | FOTO

Femeie rănită pe Defileul Jiului, după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste maşina în care se afla

Potrivit poliţiştilor, două persoane, respectiv şoferul autoturismului şi soţia sa, pasageră din maşină, au declarat că o piatră de aproximativ 20 de centimetri a căzut pe autovehicul, miercuri, spărgând parbrizul.

Femeia de 29 de ani ar fi fost rănită la o mână, iar soţul său ar fi suferit leziuni uşoare.

"Pe Defileul Jiului, o femeie de 29 de ani, din Baia de Fier, a fost rănită uşor la mâna stângă, de o piatră care s-a desprins de pe un versant. Femeia se afla în maşină cu soţul său şi s-au deplasat împreună la spital, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. A fost o stâncă de aproximativ 20 de centimetri. A căzut prin parbrizul maşinii", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

"A căzut un bolovan pe parbriz. Domnul a rămas la spital la Bumbeşti-Jiu, doamna este la UPU Târgu-Jiu, cu traumatism la mână. Evenimentul a avut loc la limita dintre judeţele Gorj şi Hunedoara", a precizat, pentru MEDIAFAX, Jana Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Potrivit reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, miercuri dimineată au căzut mai multe pietre de pe versant, pe Defileul Jiului, după ce a plouat în zonă, în ultimele zile, însă circulaţia rutieră nu a fost afectată. Pentru că există riscul ca şi alte pietre să se desprindă din versant, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să reducă viteza, pentru a putea face manevre de evitare în caz de pericol.

Până miercuri, la ora 21.00, judeţul Gorj se află sub avertizare cod galben, fiind anunţate perioade cu instabilitate atmosferică accentuată şi intensificări ale vântului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici